Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Μαγικές μουσικές βραδιές στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε το αναλυτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Βραδιές ατμοσφαιρικής, απαλής μουσικής ακρόασης θα προσφέρει στους επισκέπτες της αυτό το καλοκαίρι η Λίμνη της Βουλιαγμένης, απόλυτα εναρμονισμένες με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της.

Σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά τους γι’ αυτό το ζωντανό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου η μεγάλη ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου θα μας ξεναγήσει σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Στέφανος Κορκολής έρχεται να μας παρασύρει για μια ακόμα φορά με τον μελωδικά ευχάριστο ήχο του και την ευαίσθητη ερμηνεία του σε ένα… «Φάσμα ασμάτων».

Τετάρτη 24 Ιουνίου και η στιγμή έφτασε για να συναντηθούν επί σκηνής , ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας με τον διαχρονικό ερμηνευτή Δάκη. «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα...» ο τίτλος της παράστασης τους και πραγματικά το περιμένουμε όλοι, αφού μας το χρωστάνε από το 1968!

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου είναι η βραδιά του Κώστα Χατζή. Ο κιθαρωδός που καθιέρωσε το στυλ «φωνή- κιθάρα» στην Ελλάδα κι έγινε πρότυπο για πολλούς μεταγενέστερους τραγουδοποιούς, συνοψίζει σε μια μουσική βραδιά τη μεγάλη του πορεία στο τραγούδι, που επίσημα ξεκίνησε το 1961.

Έναρξη στις 22.30

Διοργάνωση: Half Note Jazz Club

Τιμές Εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25 ευρώ

Κρατήσεις: 210 92 13 310, viva.gr, halfnote.gr, καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Media Markt και στα ταμεία της Λίμνης Βουλιαγμένης


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.