Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τον απέβαλαν από το σχολείο γιατί… ντύθηκε “Mr Grey”

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα 11χρονο αγόρι αποβλήθηκε από τους εορτασμούς του σχολείου του για την παγκόσμια ημέρα του βιβλίου επειδή εμφανίστηκε ντυμένο όπως ο «Mr Grey».



Ο Liam Scholes, έφτασε στο σχολείο του στο Μάντσεστερ ντυμένος όπως ο Christian Grey από την ερωτική νουβέλα «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», φορώντας ένα γκρι κοστούμι και κρατώντας στα χέρια του μία γραβάτα και μία μάσκα.



Ωστόσο οι καθηγητές φαίνεται πως δεν θέλησαν να δουν την αστεία πλευρά της εμφάνισής του και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Nicola, για να της επισημάνουν πως o γιος της ήταν ακατάλληλα ντυμένος.

Τα παιδιά, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αυτή την ημέρα, πήγαν στο σχολεία ντυμένα όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες από τα βιβλία.



Ο Liam και η μητέρα του σκέφτηκαν ότι θα είχε πλάκα για τον 11χρονο να ντυθεί όπως ο Christian Grey στο βιβλίο, που έγινε ανάρπαστο σε παγκόσμιο επίπεδο και μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη.

Όμως, όταν η μητέρα άφησε στο σχολείο τον γιο της με την “ριψοκίνδυνη” εμφάνιση, μία από τις καθηγήτριες της τηλεφώνησε λέγοντάς της πως δεν θα επιτραπεί στον γιο της να παρευρεθεί στους εορτασμούς και στην ομαδική φωτογραφία με τους υπόλοιπους συμμαθητές του.



Η μητέρα του παιδιού, ωστόσο, σε δηλώσεις της εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ενοχλήθηκαν οι καθηγητές και τόνισε ότι ένας από αυτούς ντύθηκε Dexter, σημειώνοντας πως δεν κατανοεί γιατί το σεξ θεωρείται πιο προσβλητικό από τον φόνο.

Μάλιστα υποστήριξε πως τα παιδιά στην ηλικία του γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το βιβλίο και πως οι συμμαθητές του ήταν σε θέση να καταλάβουν την μεταμφίεση του μικρού Mr Grey.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.