Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν σχιζοφρενή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τη δολοφονία.

Η οικογένεια ενός πνευματικά ανάπηρου από το Τέξας των ΗΠΑ, που σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το τραγικό περιστατικό.

Ο άτυχος Jason Harrison, τραυματίστηκε θανάσιμα στην εξώπορτα του σπιτιού του όταν δυο αξιωματικοί της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο έπειτα από κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στις 14 Ιουνίου του 2014.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, εμφανίστηκε ενώπιον των ένστολων κρατώντας ένα κατσαβίδι με το οποίο φέρεται ότι τους επιτέθηκε και εκείνοι απάντησαν με πυρά.



«Αυτό είναι ένα τέλειο βίντεο για το Αστυνομικό Τμήμα του Ντάλας, να το χρησιμοποιούν στην εκπαίδευση ως ένα παράδειγμα για του τι δεν πρέπει να κάνουν», λέει ο αδελφός του 28χρονου, Sean Harrison μιλώντας στο The Dallas Morning News.





Η Shirley Harrison κάλεσε τους αστυνομικούς καθώς ο γιος της –ο οποίος είναι σχιζοφρενής και διπολικός-, επειδή την απειλούσε. Όταν κατέφτασε ένα περιπολικό, ο Jason εμφανίζεται πίσω από τη μητέρα του, κρατώντας ένα κατσαβίδι στο χέρι του.

«Είναι διπολικός και σχιζοφρενής», λέει η γυναίκα στους ένστολους. Τότε η κλήση ρουτίνας, παίρνει μια δραματική τροπή. Οι ένστολοι John Rogers και Andrew Hutchins ζητούν από τον Harrison να πετάξει το όπλο. Ο 38χρονος ταράζεται και όπως ανέφεραν αργότερα οι ένστολοι, τους επιτέθηκε. Ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Η υπόθεση αναβιώνει στο δικαστήριο του Ντάλας.



Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.