Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Παραδόσεις προϊόντων με μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πράσινο φως από τις αμερικανικές αρχές στην Amazon.

Η Εθνική Αρχή Αεροπλοΐας των ΗΠΑ έδωσε την άδεια στην Amazon να προχωρήσει σε δοκιμαστικές πτήσεις μίνι μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην πολιτεία της Ουάσινγκτον για την παράδοση προϊόντων. Σύμφωνα με το Reuters η απόφαση αποτελεί μια μεγάλη νίκη για την εταιρεία με έδρα το Σιάτλ.


Παραδόσεις προϊόντων με μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Η Amazon είναι, όπως υπογραμμίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και έχει επενδύσει πολύ χρόνο αλλά και χρήμα στο σχέδιο εναέριων παραδόσεων προϊόντων με μίνι μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η άδεια που δόθηκε στην Amazon έχει και κάποιους περιορισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι το γεγονός ότι το μίνι μη επανδρωμένο αεροσκάφος πρέπει να πετάει σε ύψος έως 120 μέτρων. Ακόμη, η άδεια ισχύει για ένα συγκεκριμένο τύπο μίνι μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που η εταιρεία θελήσει να προχωρήσει σε αλλαγές ή τροποποιήσεις στο μίνι μη επανδρωμένο αεροσκάφος θα πρέπει να εξασφαλίσει νέα άδεια πτήσεων.

Το γεγονός, πάντως, ότι η Amazon κατόρθωσε να πάρει άδεια πτήσεων αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανοίγοντας νέους δρόμους παράδοσης προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.