Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

“Μπαλάκι” οι κατηγορίες για το φόνο Κουμανταρέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα «αναβίωσε» χθες στο γραφείο της 3ης τακτικής ανακρίτριας, ενώπιον της οποίας εξετάστηκαν κατ’ αντιπαράσταση οι δύο Ρουμάνοι που έχουν προφυλακιστεί για το έγκλημα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι δεν… μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους, εμμένοντας ουσιαστικά να πετάνε ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών.

Μάλιστα, ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν φέρεται να αναπαράστησε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού πώς, ο συγκρατούμενός του, ο 26χρονος Στεφάν Ματασαρενάου, επιτέθηκε στον συγγραφέα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στην οδό Ζακύνθου, στην Κυψέλη, το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου.

Όπως επανέλαβε, είχαν πάει στο σπίτι του λογοτέχνη ώστε ο φίλος του να δανειστεί 20 με 30 ευρώ, όταν, όμως, ο πρώτος αρνήθηκε ξεκίνησε διαπληκτισμός.

Ο Στέφαν, ανέφερε ο 29χρονος, άρχισε να χτυπά τον συγγραφέα έξω από το ασανσέρ, σε σημείο που δεν φαινόταν από το δρόμο, μέχρι που λιποθύμησε. Έδειξε πώς ο συγκρατούμενός του έβαλε τα γόνατά του στο λαιμό και στο στήθος του πεσμένου θύματος και συνέχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Τις κατηγορίες αντιγύρισε ο 26χρονος, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του και υποστήριξε ότι αγαπούσε τον συγγραφέα σαν πατέρα και δεν μπορούσε ποτέ να του κάνει κακό, αν και προανακριτικά είχε παραδεχθεί το διαπληκτισμό και ότι έσπρωξε, χωρίς πάντως να χτυπήσει, το θύμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.