Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Έμαθε από την πεθερά ότι ο σύζυγός της ήταν δίγαμος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σχεδόν ένα χρόνο ήταν δίγαμος ένας Βρετανός, με την πρώτη σύζυγό του να ανακαλύπτει τις φωτογραφίες του δεύτερου γάμου του στο Facebook.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 43χρονος Adrian Linham μάλιστα παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγο σε μια παραλία του Μεξικού όπου είχε πάει γαμήλιο ταξίδι με την πρώτη.

Ο Βρετανός είχε παντρευτεί το 2007 την Liz, με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη. Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, γνώρισε την Hayley με την οποία σύναψε παράλληλη ερωτική σχέση. Η ερωμένη του βέβαια δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος.

Ο Adrian, ο οποίος είναι δάσκαλος κατάδυσης, έλεγε ψέματα στη σύζυγό του Liz ότι εργάζεται σε μια παραθαλάσσια πόλη στη νότια Ουαλία, προκειμένου να μπορεί να λείπει από το σπίτι και να βλέπει ανενόχλητος την Hayley.

Δεν του έφτανε όμως να έχει ερωμένη, ήθελε να φορέσει και… στεφάνι. Έτσι αποφάσισε να την παντρευτεί τον Μάιο του 2014, με κουμπάρο τον φίλο του Mark που τον είχε παντρέψει και την πρώτη φορά. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κουμπάρος νόμιζε ότι ο Adrian είχε πάρει διαζύγιο γι αυτό και δέχθηκε…

Μετά το γάμο, ο Adrian επέστρεψε στη Βρετανία και συνέχισε κανονικά τη διπλή ζωή του, σαν μη συμβαίνει τίποτα.

Εν τω μεταξύ, η πρώτη του σύζυγος Liz νόμιζε ότι όλα πήγαιναν καλά στο γάμο της. Μέχρι που τρεις μήνες μετά, έλαβε ένα γράμμα συμπαράστασης από την πεθερά της, η οποία της έγραφε πόσο στεναχωρήθηκε που χώρισαν και ο Adrian παντρεύτηκε ξανά.

Τότε μπήκε στη διαδικασία να αρχίσει να ψάχνει το Facebook. Βρήκε λοιπόν δεκάδες φωτογραφίες του συζύγου της από το δεύτερο γάμο του στην ίδια παραλία όπου είχαν πάει μαζί γαμήλιο ταξίδι.

Όταν η Liz του είπε ότι χωρίζουν, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα...







«Μου έλεγε κάθε μέρα ότι με αγαπούσε και μου έλεγε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα» δήλωσε η Liz στη Daily Mail, τονίζοντας ότι δύσκολα θα μπορέσει να συνέλθει ψυχολογικά και να εμπιστευτεί τους ανθρώπους. Φέρνει συνεχώς στο νου της όλα τα ψέματα που της είχε πει ο Adrian. Όπως την ημέρα των Χριστουγέννων όταν τον περίμενε όλη μέρα να επιστρέψει στο σπίτι, καθώς της είχε πει ότι πέθανε ξαφνικά η μητέρα του.

Επισημαίνεται ότι η Liz γνώριζε την ύπαρξη της Hayley μόνο που νόμιζε ότι ήταν η σύζυγος του ψυχολόγου του άντρα της. Η Ηayley έμαθε δε ότι ο Adrian ήταν παντρεμένος όταν αυτός συνελήφθη.

H Liz κατήγγειλε τον Adrian στην αστυνομία για διγαμία. Ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 17 εβδομάδων. Το δικαστήριο του επέβαλε περιοριστικούς όρους και υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης στην πρώτη σύζυγο ύψους 1.350 ευρώ.

Τώρα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου, όμως να σημειωθεί ότι Hayley, η δεύτερη σύζυγος δηλαδή τον… συγχώρεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.