-Έλεγξε το χρώμα:
Στα κόκκινα κρασιά το χρώμα τους ξεθωριάζει όταν έχουν χαλάσει, ενώ στα λευκά η απόχρωση γίνεται πιο σκούρα. Αν πάντως δεις οποιοδήποτε από τα δύο είδη κρασιού να έχει πάρει καφέ απόχρωση, μη δοκιμάσεις να τα σερβίρεις στο ποτήρι…
-Έλεγξε τη μυρωδιά:
Τα λευκά κρασιά πρέπει να έχουν μυρωδιά φρέσκων φρούτων, ενώ τα κόκκινα μυρίζουν σαν φρέσκα μούρα όταν είναι εντάξει. Αν κάποιο από τα δυο έχει μυρωδιά ξυδιού ή σταφίδας, η θέση τους είναι στο νεροχύτη…
Πηγή: http://www.enikos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.