Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Του ζήτησε διαζύγιο όταν έσπασε η προέκταση του μορίου του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε κάποιες απίθανες αιτίες διαζυγίου.

Τα ζευγάρια χωρίζουν για διάφορους λόγους. Οι σύντροφοι συχνά απομακρύνονται ή απλά δεν αγαπούν ο ένας τον άλλον… όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ένα διαζύγιο έρχεται όταν η σύζυγος αποφασίζει να υιοθετήσει… 550 γάτες.

Μπορεί η αιτία του χωρισμού να είναι μία ταινία. Μία γυναίκα χώρισε το σύζυγό της όταν ανακάλυψε ότι δεν του άρεσε η ταινία «Frozen». «Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνει αυτή την ταινία σπουδαία, τότε κάτι δεν πάει καλά σε εσένα ως άνθρωπο», έγραφε η αίτηση διαζυγίου.

Κάποιες φορές χάνεται η μαγεία, όμως ένας άντρας στο Ντουμπάι το παράκανε. Χώρισε τη γυναίκα του επειδή την είχε κυριεύσει ένα τζίνι. Νωρίτερα, είχε αρνηθεί να κοιμηθεί μαζί του και η οικογένειά της του είπε ότι «την είχε κυριεύσει ένα τζίνι».

Μία γυναίκα χώρισε το σύζυγό της όταν έσπασε η προέκταση του μορίου του. Ένας Ρώσος κατάλαβε ότι η σύζυγός του δεν ήταν ευχαριστημένη στο κρεβάτι κι έβαλε προσθετικό στο μόριό του. Κατά τη διάρκεια μίας άγριας πράξης έσπασε, αυτός υποσχέθηκε ότι θα βάλει καινούργιο, αλλά η σύζυγος δήλωσε ότι είχε βαρεθεί τις αποτυχίες του.

Ένας Ινδός χώρισε τη σύζυγό του εξ αιτίας της άσβεστης και ακατάσχετης επιθυμίας της για σεξ.

Ενώ μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία έκανε αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε δώσει το παρατσούκλι «Γκουαντάναμο» στο κινητό του. Ο σύζυγος ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να προστατέψει την ιδιωτική τους ζωή, δεν ήθελε ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι καλεί η γυναίκα του.

Μία Κινέζα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατά, επειδή το μαρτύρησε ο παπαγάλος.

Ένας άντρας χώρισε με τη γυναίκα του όταν αυτή υιοθέτησε 550 γάτες. Ήταν αδύνατο να κοιμηθεί στο κρεβάτι του που ήταν μονίμως καλυμμένο από γάτες και να φάει το φαγητό του στο τραπέζι.

Μία Γερμανίδα χώρισε τον άντρα της γιατί καθάριζε συνέχεια. Τον ανεχόταν για 15 χρόνια, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν αυτός έριξε ένα τοίχο του σπιτιού από το πολύ τρίψιμο.

Ένας άντρας ζήτησε διαζύγιο όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του φίλησε ένα άλογο και της άρεσε…

Ένα ζευγάρι Ιταλών χώρισε το 2011 όταν ο 99χρονος άντρας ανακάλυψε ερωτικές επιστολές ανάμεσα στην 96χρονη σύζυγό του και τον πρώην εραστή της… από τη δεκαετία του ’40.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.