Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ουρές… τέλος - Ήρθε το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να αγοράζουν από το smartphone ή το tablet τους το εισιτήριό τους.

Με το κινητό τους τηλέφωνο που θα το χρησιμοποιούν και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορούν από σήμερα οι κάτοικοι της Αθήνας να μετακινούνται με όλα τα μέσα των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.




Οι Συγκοινωνίες Αθηνών θέτουν σε πιλοτική λειτουργία την εφαρμογή Mobile ticketing, μέσω της οποίας οι μετακινήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ) γίνονται πλέον ευκολότερες.

Με το mobile ticketing που θα φέρει την ονομασία TfA tickets οι επιβάτες, όπου και να βρίσκονται, θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους από το έξυπνο κινητό τους ή από το tablet χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές ή να αναζητούν τα σημεία πώλησής τους.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης του πιλοτικού προγράμματος, το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρεία Massabi σε συνεργασία με τη Maser Card, στην εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη όλα τα εισιτήρια με διάρκεια ίση η μικρότερη των 5 ημερών.

Το έξυπνο κινητό ή το tablet μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό εισιτήριο με την εξής διαδικασία: ο χρήστης αρχικά κατεβάζει στη συσκευή του την εφαρμογή TfA tickets, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.