Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Ξεκινούν αύριο οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, απεργία κήρυξαν οι εμποροϋπάλληλοι.

Σε χαμηλότερες τιμές θα προσφέρουν από αύριο τα προϊόντα τους τα καταστήματα, στο πλαίσιο των δεκαήμερων φθινοπωρινών εκπτώσεων, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας, που εκπόνησε το υπουργείο Ανάπτυξης, δίνει τη δυνατότητα σε εμπόρους και καταναλωτές να εκμεταλλεύονται το εργαλείο των εκπτώσεων και της πώλησης σε τιμές stock σε ειδικούς χώρους των καταστημάτων.

Για την καταγραφή των εκπτωτικών κινήσεων του κάθε εμπόρου δημιουργείται ηλεκτρονικό μητρώο προσφορών και προωθητικών ενεργειών, ως ίδια ομάδα πρακτικών πώλησης, οι οποίες δηλώνονται δημόσια και μπορούν να διαρκούν έως 15 ημέρες για το ένα τρίτο του συνόλου των ειδών, όμως θα πρέπει να ολοκληρώνονται τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων. Κάθε κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα να διατηρεί «γωνιά stock», με ως 10% του συνολικού αριθμού των προϊόντων που διαθέτει.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, αντιδράσεις από τους εμποροϋπαλλήλους

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Αυτό προκαλεί αντιδράσεις με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος να κηρύσσει απεργία. Οι εμποροϋπάλληλοι θα κάνουν συγκέντρωση έξω από το Εμπορικό Κέντρο Mall Athens, στο σταθμό του μετρό Νερατζιώτισσα στις 10:30. «Δεν μας λείπει ο χρόνος να ψωνίσουμε, μας λείπουν τα λεφτά» λένε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.