Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Την παράτησε το αγόρι της και έμεινε 7 ημέρες σε fast food

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν ήθελε να επιστρέψει στο διαμέρισμά της γιατί ήταν γεμάτο με αναμνήσεις.

Βίωσε μια θλιβερή εμπειρία. Ο αγαπημένος της τη χώρισε, οπότε η 26χρονη Tan Shen από το Chengdu της Κίνας αποφάσισε ότι θα έβρισκε παρηγοριά στο φαγητό ωστόσο μάλλον το παράκανε.

Η πληγωμένη νέα, σταμάτησε μπροστά από ένα κατάστημα KFC στο δρόμο επιστροφής στο σπίτι και αποφάσισε να εισέλθει προκειμένου να απολαύσει το αγαπημένο της κοτόπουλο.

Ήθελε χρόνο για να σκεφτεί, γράφουν τα διεθνή μίντια. «Περπατούσα στους δρόμους αισθανόμενη δυστυχισμένη και αποφάσισα να σταματήσω στα KFC. Δε είχα σκοπό να κάτσω εκεί πολύ ώρα, απλά ήθελα να δοκιμάσω τις φτερούγες κοτόπουλου», αναφέρει σε δηλώσεις της μιας και το θέμα της κέντρισε τα μίντια της χώρας της. Κι αυτό γιατί η Shen, όχι μόνο δεν αποχώρησε από το ταχυεστιατόριο άμεσα, άλλα έμεινε σε αυτό για επτά ολόκληρες ημέρες!

«Δεν ήθελα να επιστρέψω στο διαμέρισμά μου γιατί ήταν γεμάτο αναμνήσεις από εκείνον, οπότε και έμεινα», εξηγεί. Μετά από μερικές ημέρες, οι υπάλληλοι του καταστήματος άρχισαν να ανησυχούν: η 22χρονη υπάλληλος Jiang Li Lung ανέφερε ότι το εστιατόριο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, οπότε μια πληθώρα ανθρώπων το επισκέπτεται καθημερινά.

Μετά από μια εβδομάδα η 26χρονη αποφάσισε να φύγει από τα KFC, όταν τα τοπικά μέσα άρχισαν να καταφθάνουν στο κατάστημα για να καταγράψουν το ασυνήθιστο αυτό θέμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.