Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

"Ζωγραφίζει" με... πίτσες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ στη διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue» Αν Γουίντουρ και από τη χολιγουντιανή σταρ Μέριλιν Μονρόε και τη Σοφία Λόρεν, στη Ριάνα, στην Μπιγιονσέ και στον Ρόμπι Γουίλιαμς, ο πιτσαδόρος Ντομένικο Κρόλα ξετρελαίνει με τις πίτσες – πορτρέτα.

Στα έργα τέχνης, που θέλεις να τα βλέπεις και…λυπάσαι να τα φας, ο Σκοτσέζος (ιταλικής καταγωγής) Κρόλα «ζωγραφίζει » με τα υλικά πάνω στο ζυμάρι, δημιουργώντας πορτρέτα διασήμων με αφοπλιστικές λεπτομέρειες.

Ο ταλαντούχος σεφ, του οποίου η πιτσαρία Bella Napoli έχει κερδίσει τον τίτλο του Νο1 ιταλικού εστιατορίου της Βρετανίας, ξεκίνησε δεύτερη «καριέρα», αυτή του πιτσαδόρου – ζωγράφου, η οποία εκτόξευσε τη φήμη του, όταν αποτύπωσε σε πίτσα την εικόνα του καρατέκα Μπρους Λι.

Οι πίτσες διασήμων αρέσουν κι έχουν πέραση στη μεγάλη πελατεία του Κρόλα, ο οποίος, χαριτολογώντας, δήλωσε: «Έφτιαξα τη σταρ του μπουρλέσκ Ντίτα φον Τις και την έστειλα σε πελάτη. Δεν νομίζω πολλοί άντρες να έχουν κάνει κάτι τέτοιο».

Ο Κρόλα, που χρησιμοποιεί, κυρίως, τυρί και σάλτσα ντομάτας, για να δημιουργήσει τις ρεαλιστικές εικόνες, ανεβάζει κάθε νέο «πορτρέτο» πρώτα στο facebook και το twitter. Εκεί ανακαλύπτουν τα εξαιρετικά πορτρέτα τους και οι διάσημοι, εντυπωσιάζοναι κι επικοινωνούν μαζί του, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

Στο διαδίκτυο τον αποκαλούν «φασιονίστα», επειδή, συγκρίνοντας τις πίτσες – πορτρέτα με την υψηλά ραπτική, δήλωσε: «Η haute couture, εξ’ ορισμού, αναφέρεται στη δημιουργία αποκλειστικής παραγγελίας ρούχων για συγκεκριμένο πελάτη. Τα ρούχα αυτά είναι φτιαγμένα από ποιοτικά, ακριβά υφάσματα, ραμμένα από έμπειρες μοδίστρες, προσεγμένα στη λεπτομέρεια. Πιστεύω πως η περιγραφή αυτή αντανακλά αυτό που θέλω να κάνω στις πίτσες μου».


Δείτε τις φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.