Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αυτιστικός καθηλώνει με το τραγούδι του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν έχει εκφράσει ποτέ ολοκληρωμένη πρόταση - Δείτε τα βίντεο.
Ο Martin Fin από το Lancashire πάσχει από βαριάς μορφής αυτισμό. O 23χρονος δεν έχει καταφέρει να εκφράσει μια ολοκληρωμένη πρόταση όμως έχει βρει διέξοδο στο τραγούδι.

Μάλιστα δίνει συναυλίες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, καθηλώνοντας με την ερμηνεία του κάθε φορά το κοινό.

Σε μια πρόσφατη συναυλία του τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι «You’ re beautiful» κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.



Ο πατέρας του Martin είναι πολύ περήφανος για τον γιο του. «Το χάσμα μεταξύ της αναπηρίας του και της ικανότητάς του να τραγουδά τον κάνει έναν στο εκατομμύριο, όμως για μας ήταν πάντα έτσι. Η μουσική είναι η ζωή του και του δίνει ζωή», λέει στη Sunday People.

Ο Martin, όπως διαβάζουμε στη Dailymail, διεγνώσθη με αυτισμό όταν ήταν τριών ετών και πήγε σε ειδικό σχολείο μέχρι τα 14. Από εκεί πήρε μεταγραφή για το Landgate School, ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες όπου οι καθηγητές του αναγνώρισαν το ταλέντο του στο τραγούδι.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο 23χρονος ακούει πέντε με έξι φορές ένα τραγούδι μέχρι να το μάθει και τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει να διαβάζει και βιβλία για τη μουσική, παρά το γεγονός ότι στο σχολείο δεν μπορούσε να διαβάζει.

Οι γονείς του, αγόρασαν πάνω από 1.000 cd και dvd για να μαθαίνει τα τραγούδια του, ενώ τις συναυλίες του παρακολουθούν συνήθως 1.000 άτομα.

Πριν από κάθε συναυλία η μητέρα του, γράφει τα τραγούδια που θα τραγουδήσει και του διαβάζει τη λίστα. Μάλιστα τον ενημερώνουν για τη συναυλία ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσει, διαφορετικά τον πιάνει άγχος και εκνευρίζεται εύκολα.

Το 2010 τραγούδησε στην εκπομπή του BBC, «Autistic Superstars» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι γονείς του θεωρούν ότι το παιδί τους έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο και δεν πρόκειται να σταματήσουν να τον στηρίζουν, ώστε να βλέπουν το πρόσωπό του να φωτίζεται κάθε φορά που τραγουδά.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.