Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος της Αριστεράς, Κώστας Κάρης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχε διατελέσει για χρόνια διευθυντής στην «Αυγή».

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε ο δημοσιογράφος Κώστας Κάρης, ο οποίος είχε διατελέσει για χρόνια διευθυντής στην «Αυγή».

Ο Κώστας Κάρης ήταν ενταγμένος στην αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια. Υπήρξε μέλος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος και στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, Συνασπισμού, ενώ ήταν ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜΑΡ.



Συλλυπητήριες δηλώσεις για το θάνατο του Κώστα Κάρη, εξέδωσαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Με θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του Κώστα Κάρη που έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

«Ο Κώστας Κάρης, που υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση τη δημοσιογραφία και τα ιδανικά του, αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και πολλές καλές αναμνήσεις σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, να συνδεθούν μαζί του με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και να συνεργαστούν προς όφελος της ενημέρωσης και του Κοινού Καλού. Στους οικείους του απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», δήλωσε η κα Βούλτεψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.