Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Δυναμικό ξεκίνημα στο Matala Beach Festival

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλήθος κόσμου έδωσαν για μια ακόμη φορά ραντεβού στα Μάταλα, καθώς από χθες η καρδιά της νεολαίας χτυπά στο Νότο.

Αργά το απόγευμα, πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη από τη Δήμαρχο Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, ενώ στη συνέχεια πλήθος συναυλιών και στις τρεις σκηνές (Cave stage, Earth stage, Camping stage) που έχουν στηθεί σε διαφορετικά σημεία των Ματάλων, ταξίδεψαν τον κόσμο σε μια άλλη εποχή, την εποχή του hippie-trail, όπου τα Μάταλα έγιναν διάσημα κατά τις δεκαετίες ’60 και ’70 αποτελώντας το προσωρινό σπίτι για ένα ρεύμα ταξιδιωτών που ακολούθησαν και απολάμβαναν ένα διαφορετικό φυσικό τρόπο ζωής στον ειδυλλιακό αυτό προορισμό.





Συγκροτήματα όπως οι GB BLUES BAND, RENEGADE, CROSSROADS, VIVA CARLOS, GAD, καθώς και DJ sets και ραδιοφωνικοί παραγωγοί έδωσαν το εναρκτήριο σύνθημα για το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού.



Σε αυτό το φεστιβάλ μουσικής και χορού, κεντρική θέση στη σκηνή, με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων πήραν επίσης το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Πάνος Κατσιμίχας. Δύο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες ενώθηκαν στην πιο δυναμική συναυλιακή σύμπραξη αυτού του καλοκαιριού, που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο Φεστιβάλ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.