Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τα κατάφερε ο ξεχωριστός Stephen Sutton!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο λίρες καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ιστορία του Stephen Sutton συγκινεί όλο τον κόσμο. Ο 19χρονος καρκινοπαθής σε τελικό στάδιο όχι μόνο παραμένει μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά εξακολουθεί και να αγωνίζεται να προσφέρει στους άλλους.

Κατάφερε λοιπόν, ευαισθητοποιώντας τον κόσμο με την ιστορία του και τον αγώνα του, να συγκεντρώσει ποσό πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Teenage Cancer Trust, που ήταν κι ένας από τους στόχους στην «bucket list» του.



«Wow. Just wow», έγραψε ανακοινώνοντας μέσω διαδικτύου πως ο στόχος του ενός εκατ. λιρών επετεύχθη.

Ο Stephen διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου στα 15 του και πλέον γνωρίζει πως το τέλος δεν είναι μακριά. Επέμεινε όμως να συγκεντρώσει τα λεφτά που είχε βάλει στόχο «για να αποδειχθεί πως υπήρχε ένας σκοπός τη σύντομη ζωή του».



Μία δωρεά δέκα λιρών ήταν αυτή που έκανε τον στόχο του Stephen πραγματικότητα. «Φαίνεται η ευχή σου να πραγματοποιείται», έγραψε ο δωρητής.

Καθώς οι δωρεές συνεχίζονταν και μάλιστα με ρυθμό περίπου πενήντα λιρών το λεπτό, σύμφωνα με τη Daily Mail, έγραψε: «Αυτά από μένα» κι ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν. Πρόσθεσε και τη λακωνική συμβουλή του: «Να απολαμβάνετε τη ζωή».

Αυτή την ώρα οι δωρεές έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατ. λίρες.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε δείτε εδώ.

Περισσότερα για τον Stephen διαβάστε εδώ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.