Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρακτική για 30 Έλληνες φοιτητές στην Silberform AG

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προετοιμάζοντας στελέχη για το νέο παράρτημα στην Ελλάδα.
Η Silberform AG δραστηριοποιείται στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής πρωτοτύπων, μοντέλων και ειδικών οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυπηγική και αεροδιαστημική βιομηχανία. Κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της ευρωπαϊκά, έχοντας στο δυναμικό της συνεργασίες με εταιρείες όπως η Porsche, Daimler,Volkswagen, Audi, Bmw, Opel, Airbus και πολλές ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει με επίσης μεγάλη επιτυχία στην έρευνα, σχεδιασμό και παραγωγή ειδών ευρείας κατανάλωσης, βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων πολυτελείας. Διατηρεί τις κεντρικές τις εγκαταστάσεις στην Στουτγάρδη, καθώς και 2 παραρτήματα, στο Μόναχο και την Κρακοβία της Πολωνίας, έχοντας στο δυναμικό της συνολικά περισσότερα από 250 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Silberform AG από την πρώτη στιγμή είχε 2 αρχές, την πίστη στην αξία των μεσαίων επιχειρήσεων, που λειτουργούν ως καταλύτης στην αγορά, καθώς και στην αναγκαιότητα για εξειδικευμένη εκπαίδευση των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα στην ελληνική αγορά, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλοί νέοι και νέες που διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να εργαστούν κάτω υπό τις συνθήκες που επιτάσσει η ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Η εταιρεία μας σκοπεύει να προβεί το προσεχές διάστημα σε δημιουργία ελληνικού παραρτήματος, το οποίο θα επανδρωθεί με αμιγώς ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό.

Για τον σκοπό αυτό και έχοντας την στήριξη της Επιτρόπου Εκπαίδευσης και νεολαίας της Commission, κ.Ανδρούλλας Βασιλείου καθώς και της ελληνικής Κυβέρνησης, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus+, αναζητούμε 30 φοιτητές, σε γνωστικά αντικείμενα των κλάδων του σχεδιασμού, της μηχανικής, των κατασκευών, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού, της επικοινωνίας και των ξένων γλωσσών, που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να εκπαιδευτούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Στουτγάρδη, ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και στην συνέχεια να στελεχώσουν το νέο παράρτημα της Silberform AG στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα αρμόδια γραφεία Erasmus.
Aποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο a.pittaras@silberform.ag
Επικεφαλής ελληνικού Project Silberform AG
Αντώνης Πιτταράς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.