Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Το ματωμένο «selfie» της έσωσε τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια φωτογραφία οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι της.

Είναι μια τρομακτική φωτογραφία και είναι τρομακτική η βία που κρύβει πίσω της. Αλλά είναι ταυτόχρονα η φωτογραφία που ίσως έσωσε τη ζωή της Susann Stacy από το Κεντάκι, η οποία είχε δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη Huffington Post, η Stacy ανέβασε τη Δευτέρα τη φωτογραφία στο Facebook γράφοντας μόνο: «Βοήθεια σας παρακαλώ, οποιοσδήποτε».

Ένας από τους φίλους της στο Facebook είδε η φωτογραφία και κάλεσε την Άμεσο Δράση.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της και βρήκε τη γυναίκα με πολλά κοψίματα στο κεφάλι και τα μαλλιά γεμάτα αίματα.

Η γυναίκα είπε στις αρχές πως ο σύζυγός της Donnie Stacy τη χτύπησε με ένα πιστόλι επειδή την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με έναν άλλο άνδρα. Επίσης έβγαλε το τηλέφωνο από την πρίζα για να μην μπορεί να καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες. Επειδή δεν είχε κινητό, χρησιμοποίησε το WiFi για να ανεβάσει τη φωτογραφία μέσω υπολογιστή.

Ο σύζυγός της δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί αλλά συνελήφθη σε κοντινό σημείο και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της επίθεσης.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Susann Stacy έγραψε στο Facebook: «Δυο κουβέντες για τα γεγονότα της Δευτέρας, ανέβασα μια φωτογραφία μέσω WiFi γιατί ήταν ο μόνος τρόπος που είχα να ζητήσω βοήθεια. Δεν είχα τηλέφωνο για να τηλεφωνήσω, ούτε κινητό. Ήθελα απλά βοήθεια. Να μην πεθάνω μέσα στο ίδιο μου το αίμα στο πάτωμα της κουζίνας μου. Είμαι ευγνώμων για όλη τη βοήθεια, τη φροντίδα, το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά ου μου δείξατε. (…)».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.