Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ηλεκτρονικός οδηγός προσφορών και προνομίων για φοιτητές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεργάζονται Επιμελητήριο Αρκαδίας και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφάσισαν τη δημιουργία ενός «Ηλεκτρονικού Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων και Προνομίων» που θα απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στόχος του ηλεκτρονικού οδηγού εκπτώσεων είναι να διευκολύνει την καθημερινότητα των φοιτητών του πανεπιστημίου και να αυξήσει τα οφέλη που θα έχουν, ενημερώνοντας τους φοιτητές για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια.

Δίνεται μια πολύ σημαντική δυνατότητα στους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών, προβάλλοντας παράλληλα, τις προσφορές τους.

Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις ανάγκες που μπορεί να έχει ένας φοιτητής καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του, μπορεί να καταχωρηθεί σε μια από τις κατηγορίες του οδηγού, οι οποίες είναι: Καταστήματα και Αγορές, Φαγητό, Διασκέδαση και Ψυχαγωγία, Σινεμά και Θέατρο, Υπηρεσίες, Υγεία και Ομορφιά, Διακοπές, κλπ.

Επίσης, κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα εκτός από τις προνομιακές τιμές προς τους φοιτητές, να προβάλει στον οδηγό καινούργιες ή ανανεωμένες και επίκαιρες προσφορές, εξασφαλίζοντας έτσι το πρόσθετο όφελος μιας συνεχούς παρουσίας. Οι προσφορές θα αποστέλλονται επίσης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ομάδων φοιτητών για να ενημερώνονται εγκαίρως.

Στο πλαίσιο σύνταξης λοιπόν του ηλεκτρονικού αυτού οδηγού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής στον οδηγό έως τις 26 Αυγούστου, καθώς αρχές Σεπτεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί ο οδηγός προσφορών και προνομίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.