Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αρχίζει το Σάββατο το φεστιβάλ Νάξου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εικαστικά, θέατρο, μουσική και λόγος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Νάξου, που ξεκινά σε λίγες μέρες στον Πύργο Μπαζαίου.

Εικαστικά, θέατρο, μουσική και λόγος, διαμορφώνουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα μαγέψουν το φιλότεχνο κοινό.

Η έναρξη του Φεστιβάλ είναι το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι με τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Μίτος - η πορεία» με έργα της Όλγας Πλαστήρα από ναξιακό μάρμαρο.

Κυριακή 16/6 (ώρα 21:00) – Πύργος Μπαζαίου

«Ο ξένος που έφυγε»: Θεατρική Ανάγνωση

Ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης διαβάζει την πρωτοπρόσωπη αφήγηση ενός κούρδου παράνομου μετανάστη που ήρθε από το Ιράκ στην Ελλάδα και την πορεία του στην Ευρώπη αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέλιος Κρασανάκης


Σάββατο 22/6 (ώρα 21:30) – Πύργος Μπαζαίου

«Καλοκαιριφέρ» συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα φέτος το χειμώνα, ο τραγουδοποιός και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να πληρώνουν... φόρο θέρμανσης και το καλοκαίρι. Θα πάρουν λοιπόν μαζί τους τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ’ το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς.

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.