Τρίτη 16 Απριλίου 2013

H adidas στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα διαθέσει το 2% των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής στην AKTIV.

Η adidas στηρίζοντας από το 2009 το έργο της AKTIV Against Cancer, παρουσιάζει μια νέα συλλογή αθλητικών ρούχων και παπουτσιών με το λογότυπο, τα χρώματα και τα σχεδιαστικά στοιχεία της οργάνωσης.

Η adidas θα διαθέσει το 2% των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής στην AKTIV για την προώθηση του έργου της, ενώ 15 κορυφαίοι αθλητές της adidas θα αγωνίζονται φέτος με εξοπλισμό που φέρει το λογότυπο της οργάνωσης. Επιπλέον, ο σημαντικότερος δρομέας μεγάλων αποστάσεων όλων των εποχών, Haile Gebrselassie, εντάσσεται στον αγώνα κατά του καρκίνου και γίνεται επίσημος πρεσβευτής της AKTIV, ενισχύοντας τη στήριξη της οργάνωσης από την adidas.

Η οργάνωση AKTIV Against Cancer ιδρύθηκε το 2007 στη Νορβηγία από τις Grete Waitz και Helle Aanesen με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και τη στήριξη της μάχης κατά του καρκίνου. Η Grete Waitz, δυνατή και στη ζωή και στο στίβο, πρώην κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ και εννέα φορές νικήτρια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Απρίλιο του 2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.