Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Εθελοντές καθαρίζουν τη Σάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 14 Απριλίου.

Τη συμμετοχή στην παγκόσμιας κλίμακας εθελοντική καμπάνια καθαρισμού «Let' s do it» που θα πραγματοποιηθεί στην Σάμο την Κυριακή 14 Απριλίου καλεί όλους τους δημότες η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων.

Το πρωί της Τετάρτης η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μορφούλα Χατζηπαύλου υποδέχτηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Εθελοντικής Οργάνωσης από την Εσθονία, Αγγέλικα Τάνεϊ η οποία επισκέφθηκε το νησί έχοντας πληροφορηθεί για τις συντονισμένες προσπάθειες του συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για τον καθαρισμό παραλιών τα τελευταία δύο χρόνια στο νησί.

Η κ. Τάνεϊ συνοδευόμενη από τον πρόεδρο των αυτοδυτών Αλέξανδρο Μαλαγάρη ήρθε να παρακολουθήσει την προσπάθεια που θα γίνει στην πόλη της Σάμου ενώ είχε την ευκαιρία να δει μέρη του νησιού. Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη προκειμένου και ενόψει της άφιξης των πρώτων τουριστών να ευπρεπιστεί η πόλη της Σάμου.

Οι δράσεις που η Δημοτική Κοινότητα Σαμίων σκοπεύει να υλοποιήσει είναι καθαρισμός παραλιών, ευπρεπισμός πλατειών, σκούπισμα και άσπρισμα πεζοδρομίων σε όλες γειτονιές κ.α.

Εξάλλου την ίδια ημέρα οι αυτοδύτες θα προχωρήσουν στον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας της Μουρτιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.