Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σαλμάς: Στον εισαγγελέα ο φάκελος με την κομπίνα στα φάρμακα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον εισαγγελέα θα δώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, τον φάκελο με την μεγάλη κομπίνα στα φάρμακα, όπως είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm.

Ο κ. Σαλμάς είπε για το θέμα: «Παρουσιάστηκαν ελλείψεις σε 75 φάρμακα και κάναμε σχετικούς ελέγχους. Φαρμακοβιομηχανίες έδιναν στα φαρμακεία απευθείας τα φάρμακα. 700 φαρμακεία, σε όλη την Ελλάδα, ξαναπουλούσαν αυτά τα φάρμακα σε φαρμακαποθήκες και αυτές με τι σειρά τους πουλούσαν τα φάρμακα στο εξωτερικό.

Και ο κ. Σαλμάς συνέχισε: «Βάλαμε πρόστιμα σε 8 φαρμακοβιομηχανίες για πρώτη φορά. Θα υπάρξουν και ποινές για τους φαρμακοποιούς που παρανόμησαν. Παρουσίασα τα στοιχεία πριν από λίγο στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Αμπατζόγλου και τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Λουράντο. Έμειναν με το στόμα ανοικτό. Υποσχέθηκαν ότι θα περάσουν από το πειθαρχικό, όσους φαρμακοποιούς παρανόμησαν.  Εγώ τον φάκελο θα τον δώσω στον εισαγγελέα. Θα κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε χαμηλές τις τιμές στα φάρμακα».

Ακούστε το ηχητικό: 




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.