Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ανήλικος κρεμάστηκε επειδή τον κορόιδευαν στο σχολείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμετώπιζε μαθησιακές δυσκολίες.

Κρεμασμένος μέσα στο δωμάτιο του βρέθηκε ένας δεκαπεντάχρονος από το Walsall της Αγγλίας. Οι οικογένειά του ισχυρίζεται ότι ο Joshua Maddox έφτασε σε αυτό το σημείο επειδή οι συνομήλικοι του τον κορόιδευαν για τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετώπιζε κι επειδή είχε σχέση με ένα νεαρότερό του κορίτσι.

Ο Joshua έπασχε από υπερκινητικότητα και έλλειψη συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα να δέχεται έντονη κριτική από τους συμμαθητές του επειδή δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τα μαθήματά του.

Η μητέρα του Michelle ανέφερε στη Daily Mail, ότι οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν επίσης και «παιδεραστή» επειδή είχε σχέση τους τελευταίους δύο μήνες με ένα κορίτσι δύο χρόνια μικρότερό του.



Μετά τον τραγικό θάνατό του, το κορίτσι απηύθυνε δραματική έκκληση να τιμωρούνται πιο αυστηρά όσοι κοροϊδεύουν τους άλλους.



«Θέλω οι νέοι να δουν τα τραγικά αποτελέσματα που έχει ο εκφοβισμός και να μάθουν να συμπεριφέρονται διαφορετικά σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Όσοι κοροϊδεύουν και εκφοβίζουν άλλους πρέπει να τιμωρούνται πιο αυστηρά. Κατά βάθος φοβάμαι ότι δε θα γίνει τίποτα και το κακό θα συμβεί και σε άλλη οικογένεια» πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.