Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία από το δήμο Αμαρουσίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνεται το διήμερο, 12 και 13 Φεβρουαρίου.

«Δίνω ζωή. Είναι στο αίμα μου!». Με αυτό το μήνυμα ο δήμος Αμαρουσίου ετοιμάζει τη 12η εθελοντική αιμοδοσία.

Το διήμερο, που μπορείτε να δώσετε όλοι αίμα, διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ»(ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος.

Η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, από 9:00 έως 14:00 και την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, 14:00 – 20:00.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν. «Η συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία πράξη ύψιστης κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Είναι δώρο ζωής για κάποιον, ο οποίος θα έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση αίματος. Δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας, σε μία ανώδυνη διαδικασία για εμάς, προσφέρουμε την ελπίδα να σωθεί μια ζωή» σημειώνει στο μήνυμά του ο κ. Πατούλης.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.