Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Υπέρβαρος ζητά τη βοήθεια του κράτους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βοήθεια από την Ελληνική Πολιτεία ζητά ο 39χρόνος υπέρβαρος Σερήφ Σιαχίν Μουσταφά από την Κομοτηνή, που ζυγίζει περισσότερο από 330 κιλά και ζει καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Ο Σερήφ νοσηλεύτηκε για δύο περίπου μήνες στην Τουρκία, σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά την τελευταία επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Τουρκίας στη Θράκη. Τότε, ο ίδιος είχε επισκεφτεί τον 39χρόνο Σερήφ, υποσχόμενος να τον βοηθήσει, πράγμα και που έγινε λίγες ημέρες αργότερα όταν ιατρικό κλιμάκιο από την Τουρκία μετέφερε τον υπέρβαρο άντρα στην Κωνσταντινούπολη για θεραπεία.

Ωστόσο, όπως εξηγεί ο ίδιος ο Σερήφ δεν ήθελε να παραμείνει στην Τουρκία και παρά το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί αρκετά ενώ μπορούσε ακόμη και να σηκωθεί επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς όπως εξηγεί «εγώ εδώ υπηρέτησα φαντάρος, εδώ είναι η οικογένεια μου και η ζωή μου και εδώ θέλω να μείνω».

Η κατάσταση της υγείας του Σερήφ βρίσκεται σε οριακό σημείο, καθώς ο ίδιος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ παράλληλα ζητά να του χορηγηθεί από πλευράς της πολιτείας η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Ο Σερήφ είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας που αντιμετωπίζει βιοποριστικά προβλήματα.
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.