Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μεθυσμένος 19χρονος πάτησε τη μαμά του με το αμάξι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη φυλακή για ένα χρόνο ο Lewis Foster.

Για όλη του τη ζωή φαίνεται πως θα κουβαλάει το βάρος του θανάτου της μητέρας του ο 19χρονος Lewis Foster από τη Βρετανία, που τη σκότωσε με το αμάξι του, το οποίο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 19χρονος, που παραδέχτηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς ασφάλεια, θα περάσει για ένα χρόνο της ζωής του στη φυλακή ως τιμωρία για τη δολοφονία της 47χρονης μητέρας του Deborah Jones.

«Αυτή είναι μια τραγική υπόθεση για όλους τους εμπλεκόμενους. Lewis Foster θα κουβαλάς το βάρος ότι σκότωσες τη μητέρα σου με την απρόσεχτη οδήγησή σου για όλη σου τη ζωή. Ήσουν 18 όταν διέπραξες το έγκλημα. Είτε γλίστησε το πόδι σου στο γκάζι είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Έχεις σκεφτεί ποτέ την κατάσταση; Αν δεν ήσουν μεθυσμένος δεν θα ήσουν εδώ» ήταν τα σκληρά λόγια του δικαστή David Ticehurst προς τον κατηγορούμενο.

Ο 18χρονος τότε Lewis Foster είχε γυρίσει μεθυσμένος στο σπίτι του ύστερα από μία συνάντηση με συμφοιτητές του. Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας του να μην ξαναμπεί στο αμάξι, εκείνος την αγνόησε. Η Deborah Jones τον ακολούθησε στο Citroen Saxo που του είχε κάνει δώρο για τα Χριστούγεννα και τον παρακάλεσε να «μην τα καταστρέψει όλα» με το να συλληφθεί μεθυσμένος. Ο Lewis την αγνόησε, έβαλε όπισθεν και χωρίς καν να τη δει την παρέσυρε πάνω σε ένα φράχτη, την πάτησε με το αμάξι και τη σκότωσε.

Στο αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε μετά το δυστύχημα η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του ήταν διπλάσια της επιτρεπόμενης. Εκτός από τον ένα χρόνο φυλάκισης ο Lewis Foster δεν θα καθίσει ξανά πίσω από το τιμόνι για τέσσερα χρόνια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.