Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δικηγόρος έδωσε το σπίτι του σε άστεγη οικογένεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κίνηση αγάπης που έχει συγκινήσει τις ΗΠΑ.

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος από το Λος Άντζελες είναι ο πρώτος «ήρωας» της νέας χρονιάς για τους Αμερικανούς, καθώς αποφάσισε να παραχωρήσει το σπίτι του, για έναν ολόκληρο χρόνο και εντελώς δωρεάν, σε μία άστεγη οικογένεια.

Όπως λέει ο ίδιος, τον παρακίνησε ο πατέρας του, ο οποίος είναι πλέον βαριά άρρωστος. «Σε όλη του τη ζωή μου δίδασκε να είμαι γενναιόδωρος. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος τόσο πλούσιος όσο ο Μπιλ Γκέιτς για να κάνει μία κίνηση φιλανθρωπίας».

Ο Τόνι Τόλμπερτ θέλησε να κάνει μία κίνηση αγάπης για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο ίδιος ζει μόνος του σε ένα μεγάλο σπίτι και θεώρησε ότι ήταν ώρα να το «μοιραστεί» με μια οικογένεια που δεν έχει σπίτι. Επισκέφθηκε ένα καταφύγιο αστέγων και συμπάθησε αμέσως την οικογένεια της Φελίσια Ντιούκς. Η γυναίκα ζει εδώ και χρόνια σε καταφύγια αστέγων μαζί με τα τέσσερα παιδιά της.

Ο Τόλμπερτ την ανακοίνωσε την απόφασή του την Πρωτοχρονιά και ήδη, η Φελίσια και τα παιδιά της έχουν μετακομίσει στην πολυτελή μονοκατοικία.

Όσο για τον Τόλμπερτ, θα μείνει για ένα χρόνο στο πατρικό του σπίτι. Σε αυτό το διάστημα ελπίζει να δώσει την ευκαιρία στην οικογένεια Ντιουκς να σταθεί στα πόδια της και να βελτιώσει τις προοπτικές της για το μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.