Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πρόστιμο επειδή μείωσε τις τιμές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσφορές στο διαδίκτυο και έκπτωση 50% σε οδοντιατρικές υπηρεσίες, αποφάσισε να κάνει χειρούργος οδοντίατρος και για αυτή του την απόφαση ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά του επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

Σε επιστολή προς τον σύλλογο ο χειρούργος οδοντίατρος, Παναγιώτης Θεοδοσίου ανέφερε την διάθεσή του να βοηθήσει την Ελλάδα και τους ανθρώπους που δεν έχουν πια τα χρήματα για να επισκέπτονται τον οδοντίατρο, κάνοντας έκπτωση σε οδοντιατρικές υπηρεσίες προσφέροντας και αυτός το κοινωνικό του έργο σε μία Ελλάδα της οποίας πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού ταλανίζεται από την φτώχια.

Ο οδοντιατρικός σύλλογος Πειραιά όμως θεώρησε την πράξη του «μη αποδεκτή και ως διαφήμιση» και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

«Ο εγκαλούμενος παραπλάνησε το κοινό καθώς διαφήμιζε εκπτώσεις αν και γνώριζε ότι δεν υπάρχει τιμοκατάλογος οδοντιατρικών αμοιβών, γεγονός που οδηγεί σε λανθασμένη εντύπωση υπερκέρδους από τους οδοντίατρους και συγκριτικά συμπεραίνεται ότι οι υπόλοιποι οδοντίατροι αισχροκερδούν. Επίσης η διεκδίκηση αμοιβής για οδοντιατρικές υπηρεσίες μέσω κουπονιών δεν είναι αξιοπρεπής και συνιστά παράβαση του άρθρου 40 του ΚΟΔ. Εξάλλου με τις πιο πάνω ενέργειες διακυβεύεται η τιμή και η υπόληψη του οδοντιατρικού επαγγέλματος», αναφέρει η απόφαση του οδοντιατρικού Συλλόγου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.