Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αιμοδοσία την Κυριακή στην Αχαΐα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καλούνται να δώσουν αίμα όλοι οι πολίτες.

Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 13.00, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στα Βραχναίικα Αχαΐας, όπως ανακοίνωσε η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας.

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων, τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων και την Αντιδημαρχία Υγείας-Πρόνοιας θα βρίσκεται στα Βραχναίικα στο πλαίσιο της εθελοντικής του δράσης, την οποία παραδοσιακά στηρίζουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων (Βραχναίικα, Μονοδένδρι, Καμίνια, Θεριανό, Μοιραίικα, Τσουκαλαίικα).

Ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός, τονίζει: «Η ανταπόκριση όλων μας στην αιμοδοσία του Ιουνίου ήταν μεγάλη. Η Τράπεζα Αίματος της Δ.Ε. Βραχναιίκων, όλο το περασμένο έτος, στήριξε τους συμπολίτες της περιοχής μας με μονάδες αίματος. Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Δ.Ε. Βραχναιίκων να προσέλθουν να δώσουν αίμα, προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος της περιοχής. Σας καλούμε, λοιπόν, και αυτή τη φορά να δώσουμε αίμα και μαζί με μας να ακολουθήσουν και άλλοι».


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.