Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Παράταση μέχρι τις 4 Ιανουαρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοινώνει στους συνταξιούχους του Οργανισμού, ότι επειδή συνέπεσαν οι τελευταίες ημέρες απογραφής, με τις ημέρες των εορτών, ενώ ταυτόχρονα παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος συναλλαγών στα Πιστωτικά Ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ, για υποχρεώσεις των πολιτών που έληγαν στις 31/12/2012, παρατείνεται η ημερομηνία απογραφής έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ όπου τηρείται ο λογαριασμός των συνταξιούχων, ή για τις ειδικές περιπτώσεις που υπάγονται στις εξαιρέσεις από την ως άνω διαδικασία στα κατά τόπους τμήματα του ΟΑΕΕ.
Στην ιστοσελίδα και στα γραφεία του Οργανισμού παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα για την απογραφή δικαιολογητικά.
Τονίζεται ότι η 4η Ιανουαρίου 2013 είναι καταληκτική ημερομηνία απογραφής και δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ σε όσους δεν απογραφούν ο Οργανισμός θα προχωρήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.