Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Επιδοτούμενα προγράμματα από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διακόσια ευρώ για 40 ώρες παρακολούθησης.

Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης για εργαζόμενους επιχειρήσεων που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, υλοποιεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο υλοποίησης του προγράμματος, οι επιχειρήσεις που απασχολούν από 1-25 άτομα και καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%), μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα προγράμματα.

Η διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος φτάνει τις 40 ώρες και ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να λάβει 200 ευρώ για τη συνολική παρακολούθηση του.

Οι θεματολογίες είναι οι εξής: Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Επικοινωνία-Καλή Συμπεριφορά, Πωλήσεις και διαπραγμάτευση, Πρώτες βοήθειες, Βασικές αρχές management, εξυπηρέτηση πελάτη, Γλώσσα του Σώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επίσης να προτείνουν, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής τους, θέματα που να αποτελέσουν ξεχωριστή ενότητα ή να συμπεριληφθούν σε κάποια άλλη.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στα τηλ.: 210 4174 765, 210 4174 125.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.