Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Νεκρός από πυρά Παλαιστίνιος με ειδικές ανάγκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δεν υπάκουσε στις εντολές Ισραηλινών και τον σκότωσαν.

Έναν Παλαιστίνιο άνδρα πυροβόλησαν και σκότωσαν Ισραηλινοί στρατιώτες, όταν αυτός πλησίασε έναν φράκτη κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, σύμφωνα με νοσοκομειακούς γιατρούς.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς αναφέροντας πως τα στρατεύματα έριξαν προειδοποιητικές βολές, όταν ένας άνδρας, που περπατούσε δυτικά των συνόρων, δεν υπάκουσε στις εντολές να απομακρυνθεί από την περιοχή, την οποία το Ισραήλ φυλάσσει προκειμένου να αποφεύγονται οι διασυνοριακές επιθέσεις.

Γιατροί της Παλαιστίνης δήλωσαν ότι το θύμα ήταν άοπλο, με διανοητική υστέρηση και ότι αναγκάστηκαν να περιμένουν δύο ώρες προκειμένου να πάρουν άδεια για να συλλέξουν τη σωρό. Όπως εικάζουν αιτία θανάτου ήταν τραύματα που έφερε το θύμα στο σώμα του, τα οποία αν οι γιατροί είχαν περιποιηθεί νωρίτερα ίσως να είχε αποφευχθεί ο θάνατός του.

Η ισραηλινή εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες ή να αποσαφηνίσει αν το θύμα έφερε πάνω του όπλο. Όπως ανέφερε περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.