Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τι χρώμα είναι το αυτοκίνητο σου;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χρώμα του αυτοκινήτου έχει στοιχεία από τον εαυτό σας, αρκεί να το έχετε επιλέξει εσείς.

Μαύρο – Ασημί: Η πλειοψηφία των αυτοκινήτων στο δρόμο είναι σε χρώματα μαύρο και ασημί (και αποχρώσεις του γκρι). Το μαύρο είναι χρώμα που σε καμία περίπτωση στο αυτοκίνητο δε μπορεί να χαρακτηριστεί καταθλιπτικό. Το ασημί και οι περαιτέρω χρωματισμοί του, είναι οι πιο κλασικές επιλογές στο χρώμα του αυτοκινήτου, μετά το μαύρο. Κυρίως επιλέγει κανείς το ασημί γιατί δε λερώνει και είναι πάντα στη μόδα. Το μαύρο κυριαρχεί σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και είναι το βασικό χρώμα πώλησης, όπως και το ευκολότερο χρώμα μεταπώλησης ενός αυτοκινήτου μαζί με το ασημί. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το μαύρο ή το ασημί, δε θέλουν να τραβούν τα βλέμματα ενώ αγαπούν τη σοβαρότητα, είναι αποφασιστικοί και κομψοί.

Λευκό: Το χρώμα που κυριαρχεί πιο πολύ αυτά τα χρόνια και κερδίζει τις εντυπώσεις! Το λευκό ή κρεμ, ήρθε στη μόδα και πάλι μετά από πολλά χρόνια που θεωρείτο σνομπ και “φτηνιάρικο”. Το λευκό δεν βρισκόταν τότε στα μεταλλικά χρώματα, δεν είχε περαιτέρω χρέωση και το επέλεγε κανείς ως το πιο οικονομικό. Θυμηθείτε παλαιότερα πως χαρακτηρίζαμε τα λευκά αυτοκίνητα και πως τώρα! Το λευκό σαν χρώμα, προσδίδει αισιοδοξία και είναι το πιο λαμπερό και ειλικρινές χρώμα. Όσοι επιλέγουν λευκό δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα (ούτε το car wash!) και ταυτόχρονα προσδίδει μια γοητεία. Το λευκό δίνει όγκο στο αυτοκίνητο και ταιριάζει σε sedan και coupe αμαξώματα. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το λευκό είναι αισιόδοξοι, κεφάτοι, ειλικρινείς αλλά και ανοιχτόμυαλοι.

Κόκκινο: Αν δεν έχετε στη κατοχή σας Ferrari που το έντονο γλυκό αστραφτερό κόκκινο αποτελεί κατεξοχήν “αποκλειστικό” χρώμα της, τότε κατατάσσεστε στη κατηγορία των ανθρώπων που θέλετε να γοητεύετε, έχετε δυναμισμό και αγαπάτε τη δημοσιότητα! Έχετε αρκετά αποθέματα ερωτισμού και δε φοβάστε να εκφραστείτε, ενώ είστε και ιδιαίτερα κοινωνικοί. Το κόκκινο είναι έντονο χρώμα και δε περνά απαρατήρητο ποτέ. Όσοι πάλι έχετε κόκκινο Ferrari, 1ον είστε τυχεροί και 2ον τραβάτε όπως και να έχει τα βλέμματα, ενώ όπως και να το κάνουμε, ισχύουν και όλα τα παραπάνω! Οι άνθρωποι που επιλέγουν το κόκκινο διακατέχονται από πάθος και δε το κρύβουν, είναι τολμηροί και δυναμικοί.

Πορτοκαλί: Σπάνιο χρώμα να το συναντήσει κανείς, εκτός κι αν κυκλοφορεί με Lamborghini. Το πορτοκαλί δηλώνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι χαρούμενο χρώμα και οι άνθρωποι που επιλέγουν το πορτοκαλί συνήθως είναι μικρής ηλικίας, είναι χαρούμενοι και ενθουσιώδεις και με μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Για τους κατόχους Lambo, ισχύουν ό,τι και για το κόκκινο.

Πράσινο - Μπλε: Χρώματα τα οποία στις καθαρές αποχρώσεις τους επιλέγονται από συντηρητικούς κυρίως ανθρώπους αλλά και από τους πιο έξυπνους! Βάση ξένων ερευνών το σκούρο πράσινο και το μπλε είναι τα χρώματα που οι γιατροί και οι επιστήμονες επιλέγουν να έχουν στα αυτοκίνητά τους, αλλά και στο καθημερινό ντύσιμό τους. Οι άνθρωποι που επιλέγουν το πράσινο και το μπλε χαρακτηρίζονται για την ευφυΐα τους, τη συντηρητικότητα τους, τις γνώσεις τους και σίγουρα όχι για το χιούμορ τους.

Επίσης να θυμάστε πως τα αυτοκόλλητα σε κάθε αυτοκίνητο, είτε μικρά, είτε μεγάλα, προσδίδουν στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας…


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.