Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μετρήστε το σάκχαρο από το τηλέφωνο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τεχνολογία προχωρά με απίστευτους ρυθμούς και μερικά από τα νέα προϊόντα, πραγματικά βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μια νέα συσκευή μέτρηση γλυκόζης επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν γρήγορα και εύκολα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τους μέσα από το smartphone ή το tablet τους.

Η πρωτοποριακή συσκευή «Fora iDiamond», μεγέθους μόλις 2,5 εκατοστών, είναι η πρώτη συσκευή μέτρησης σακχάρου που συνδέεται απευθείας με το iPhone σας, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία στη μέτρηση σακχάρου αλλά και στη διαχείριση του διαβήτη, καθώς σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα σας μέσω μίας ειδικά διαμορφωμένης εφαρμογής.

Το «Fora iDiamond MINI Bluetooth», είναι μία δεύτερη συσκευή, που πραγματοποιεί ακριβώς την ίδια λειτουργία αλλά συνδέεται με την συσκευή σας ασύρματα μέσω Bluetooth ενώ υποστηρίζει και συσκευές με λειτουργικό Android.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα άτομα με διαβήτη Τύπου 1, τα οποία έχουν δραστήρια ζωή και θέλουν να διαχειριστούν το διαβήτη τους με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο.

Το εύχρηστο αυτό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου σας με μια απλή διαδικασία αυτοπαρακολούθησης.

Η εφαρμογή «ifora diabetes manager» διατίθεται δωρεάν στο «itunes» και το «Google Play».






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.