Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Έκκληση για ένα λυόμενο από ένα άστεγο ζευγάρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Έμειναν στο δρόμο από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τα όνειρά τους κατέρρευσαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μοίρα τους ανάγκασε να αναζητούν ένα καλύτερο αύριο κάπου μεταξύ Νεοχωρίου Κυλλήνης, Κέντρου Πηνείας και Αμαλιάδας, με μοναδική επιθυμία πλέον την παραχώρηση ενός λυόμενου που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν σαν άνθρωποι, αφού κάποιοι τους γύρισαν την πλάτη...

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 38χρονος,Γιώργος Κούτουλας και η κατά δέκα χρόνια μικρότερη σύζυγός του, Βικτώρια Κουτσουράκη βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο. Η 28χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αφού είναι διαβητική και ο σύζυγός της κατάφερε μόλις πριν από λίγο καιρό να βρει μία δουλειά, μόνο που τα χρήματα που λαμβάνει δεν επαρκούν για το ενοίκιό τους.

«Μπορεί να διαπράξαμε αδίκημα, γιατί βάλαμε τα πράγματά μας σε ένα άδειο λυόμενο, αλλά δεν είπαμε ότι θα τα αφήσουμε μόνιμα εκεί. Μια λύση ψάχνουμε. Εγώ είχα προσεγγίσει και παλαιότερα την ιδιοκτήτρια και μου είχε ζητήσει χρήματα για να το πουλήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο.

Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να μην μας πετάξουν τα πράγματα στο δρόμο και να μας παραχωρήσουν ένα λυόμενο για να μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Τα λεφτά που παίρνω εγώ από τη δουλειά δεν φτάνουν για τίποτα, ούτε το επίδομα που παίρνει η γυναίκα μου κάθε δύο μήνες.



Τώρα έχουμε φθάσει να πληρώνουμε και τις ενέσεις που κάνει, πώς να ζήσουμε;» λέει ο 38χρονος Γιώργος Κούτουλας, ο οποίος αν και έχει απευθυνθεί όπως υποστηρίζει στους δήμους Ήλιδας, Πύργου, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, δεν έχει καταφέρει να πάρει θετική απάντηση για την παραχώρηση λυομένου και περιμένει να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.