Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Κινδυνεύει η ζωή μιας 48χρονης από έλλειψη φαρμάκων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ανευθυνότητα και εμπαιγμός από τους αρμόδιους στο νοσοκομείο Ρόδου!
Μια 48χρονη γυναίκα από την Κρεμαστή, που η ατυχία της ήταν να... αρρωστήσει, περνά δύσκολες μέρες λόγω της έλλειψης φαρμάκων που παρουσιάζει το Νοσοκομείο της Ρόδου!

Και βέβαια, αν αυτό συνέβαινε «μια στις τόσες», θα μπορούσε κανείς να δείξει λίγη επιείκεια και κατανόηση!

Όμως, δυστυχώς, η γυναίκα αυτή, (αλλά και κάποιοι άλλοι συντοπίτες μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα), βλέπει πως "υπάρχει εμπαιγμός και κυρίως κοροϊδία, καθώς κάποιοι παίζουν με την ζωή τους", όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο rodos info news ο σύζυγός της.

Πρόκειται, συγκεκριμένα,του κ. Κώστα Χριστοδούλου, από την Κρεμαστή, η σύζυγος του οποίου πάσχει από το 2006 από μυασθένεια, και αναγκάζεται να λαμβάνει ειδική θεραπευτική αγωγή, κάθε μήνα. Κάτι, όμως, που δεν συμβαίνει, καθώς, πολλές φορές, καθυστερεί η λήψη, λόγω σοβαρής έλλειψης φαρμάκων και ορών, που παρατηρείται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Όμως, αυτή τη φορά, η κατάσταση "ξέφυγε" για τα καλά"! Έτσι, διαπιστώνοντας ο κ. Χριστοδούλου ότι η σύζυγός του περνά δύσκολες πλέον καταστάσεις, αναγκάστηκε να προσφύγει στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, προκειμένου να συγκινήσει τους αρμόδιους για το δράμα που ζει εδώ και ενάμιση μήνα η γυναίκα του, αλλά και κατ΄ επέκταση η οικογένειά του, αφού αν η ίδια ακριβώς ιστορία έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, τα πράγματα τώρα έχουν χειροτερέψει παίρνοντας δραματική μορφή!

Ειδικότερα, ενώ θα έπρεπε κάθε μήνα να της χορηγούνται ειδκά φάρμακα, λόγω έλλειψης που παρατηρείται, η θεραπεία καθυστερεί, μ΄ αποτέλεσμα κάθε φορά η γυναίκα να έχει επιπλοκές οι οποίες της δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα, όπως αδυναμία στο να φάει, βλεφαρόπτωση, ακόμη και ρήξη αυχένα!

«Είμαι σε απόγνωση», μας είπε ο κ. Χριστοδούλου! «Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Πολλές φορές μου έρχεται να φτάσω στα άκρα προκειμένου να αποδείξω στην κοινή γνώμη τι κοροϊδία και εμπαιγμός υπάρχει στο Σύστημα Υγείας και ειδικότερα στο Νοσοκομείο μας. Έχω ζητήσει κατ΄ επανάληψη να δω τον πρόεδρο, ο οποίος είναι και συγχωριανός μου, αλλά, δυστυχώς, αυτό έχει καταστεί αδύνατο. Μόνο κοροϊδία και υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Μα είναι δυνατόν, να ζητιανεύουμε τα φάρμακα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση μιας πάθησης;

Είμαι πλέον υποχρεωμένος να προσφύγω στον κ. Εισαγγελέα. Από κει και πέρα θα κάνω γνωστή την ιστορία μου στα Μέσα Ενημέρωσης της Ρόδου αλλά ακόμη και της Αθήνας, μήπως τελικά και συγκινηθούν οι «αρμόδιοι» και δουν το δράμα που ζει η οικογένειά μου»!


Πηγή: http://www.cityofpetaloudes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.