Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Δίνουν τρόφιμα σε άπορους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διανομή τροφίμων σε 85 αποδεδειγμένα άπορες οικογένειες στην Αθήνα πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Βορείου Καλιφόρνιας, με τη συμπαράσταση του «Hellenic Relief Foundation». Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, η διανομή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού γραφείου του Αγίου Ιωάννη, στον Ταύρο.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω Ομοσπονδία ακύρωσε φέτος την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο, με αποκλειστικό σκοπό να διαθέσει τα χρήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα.

«Θα ήταν άκομψο εμείς να κάνουμε γλέντια και ο κόσμος εδώ, τα αδέλφια μας, να πεινάνε. Αποφασίσαμε, έτσι, να ακυρώσουμε μόνο την παρέλαση και όχι τους τιμητικούς εορτασμούς, με τον όρο ότι τα χρήματα που θα εξοικονομούσαμε θα τα διαθέταμε για να στηρίξουμε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη» ανέφερε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Λαλιώτης, ο οποίο παραβρέθηκε στη διανομή των τροφίμων.

Το κόστος των τροφίμων που διανεμήθηκε ανέρχεται περίπου σε 3500 ευρώ, ενώ στις 14 Αυγούστου η Ομοσπονδία προσέφερε αντίστοιχο ποσό σε 18 οικογένειες στο Πέραμα. Επίσης, προσέφερε στα τέλη Ιουλίου άλλες 5000 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.