Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νίκησε τον καρκίνο και κόλλησε μόλυνση από το σκύλο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η μοίρα της επιφύλασσε σκληρό παιχνίδι.

Η 32χρονη Hannah Rinehart έχει δώσει αρκετές μάχες στη ζωή της. Έχει νικήσει ήδη δύο φορές τον καρκίνο και τώρα δίνει ακόμη μία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η νεαρή γυναίκα, που η τύχη δεν της χαμογέλασε στη ζωή, υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό άνω και κάτω άκρων ύστερα από μια πολύ σοβαρή και εξαιρετικά σπάνια μόλυνση που «κόλλησε» από το κουτάβι της.

Ένα βακτήριο εισήλθε στον οργανισμό της καταστρέφοντας τους ιστούς στα άκρα της και προκαλώντας της υψηλό πυρετό. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό όλων των άκρων της, όταν υπέστη σηπτικό σοκ από το οποίο προκλήθηκαν πολλά κυκλοφορικά προβλήματα στον οργανισμό της.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι «κόλλησε» capnocytophaga, που υπάρχει στο σάλιο των σκύλων.

Η Hannah έχει νικήσει τον καρκίνο δύο φορές από τότε που ήταν 18 χρονών. Έπασχε από λέμφωμα Hodgkin και ήταν «καθαρή» τα τελευταία επτά χρόνια.

Υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, εξαιτίας των οποίων εξασθένησε το ανοσοποιητικό της σύστημα κάνοντάς το πιο ευάλωτο σε βακτήρια.

«Δεν έχει πίκρα για όσα της επιφύλασσε η μοίρα. Έχει τρομερό ενθουσιασμό για τη ζωή. Είναι αγωνίστρια» είπε ο σύζυγός της.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.