Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τη Δευτέρα τα ονόματα για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Θα καλυφθούν 755 θέσεις στα Χανιά.

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων που αναζητούν μια θέση εργασίας στους δήμους και φορείς των Χανίων μέσα από το πρόγραμμα πεντάμηνης απασχόλησης κοινωφελούς εργασίας μπαίνει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Όπως έγινε γνωστό, την ημέρα αυτή θα ανακοινωθούν από τη «Σύμπραξη Φορέων Χανίων», που «έτρεξε» τις σχετικές διαδικασίες τα αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας που αφορούν την κάλυψη επτακοσίων πενήντα πέντε θέσεων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τα αποτελέσματα αφορούν τους πίνακες με τα ονόματα των ατόμων που θα προσληφθούν με πεντάμηνη απασχόληση.

Η σύμπραξη φορέων Χανίων με ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση των υποψηφίων, αφού λόγω του όγκου δουλειάς και των συνεχών ελέγχων και διασταυρώσεων των στοιχείων, προκειμένου να αποκλειστούν σφάλματα η διαδικασία διήρκησε πέραν των προβλέψεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα Χανιά υπεβλήθησαν 2.540 αιτήσεις με πολλούς από τους υποψηφίους να δηλώνουν ενδιαφέρον για την κάλυψη δεκάδων από τις θέσεις εργασίας.Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Σύμπραξης στη διεύθυνση www.sfchania.gr και στους δήμους των Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.