Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πότε αισθάνονται σέξι οι γυναίκες;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι γυναίκες αισθάνονται πιο σέξι στην ηλικία των 28 ενώ η αυτοπεποίθηση τους κορυφώνεται φτάνοντας στα 32, συμπεραίνει έρευνα που διεξήγαγε η βρετανική εταιρεία προϊόντων γυναικείας υγιεινής, Lil-Lets, σε δύο χιλιάδες Βρετανίδες, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν τη θηλυκότητά τους. Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας της εταιρείας με σκοπό να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται χαρούμενες και υπερήφανες για τον εαυτό τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι Βρετανίδες έχουν αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς τα τρία τέταρτα δε θα άλλαζαν κάτι στο σώμα τους, ακόμη κι αν είχαν την ευκαιρία. Αν, ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο, το 41% των γυναικών θα ήθελε να έχει μακρύτερα και πιο αδύνατα πόδια. Οι περισσότερες, όμως, δείχνουν χαρούμενες με το σχήμα των γλουτών και του στήθους τους καθώς και με το μέγεθος των γοφών και της μέσης τους, ενώ το σημείο του σώματός τους για το οποίο δηλώνουν περισσότερο υπερήφανες είναι τα μάτια τους, με ποσοστό 23%. Το 20% προτίμησε το στήθος ενώ το… μυαλό ήρθε τρίτο, με ποσοστό μόλις 13%.

Φαίνεται, επίσης, ότι οι γυναίκες στα βορειοανατολικά της χώρας έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από εκείνες στη Βόρεια Ιρλανδία οι οποίες δεν είναι ικανοποιημένες με την εμφάνισή τους καθώς στην συντριπτική πλειοψηφία τους (80%) θα ήθελαν να αλλάξουν το σχήμα του σώματός τους.

Όταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ερωτήθηκαν για το ποιό πρόσωπο τις εμπνέει περισσότερο, το 19% ανέφερε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κάθριν Μίντλετον. Το 17% φαίνεται να εμπνέεται από τη διάσημη νοσοκόμα του πολέμου της Κριμαίας Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, η οποία καθιέρωσε το λειτούργημα της νοσοκόμας ως επάγγελμα, ενώ το 15% από την πασίγνωστη ηθοποιό του Χόλιγουντ και σύμβολο της θηλυκότητας, Μέριλιν Μονρόε.

Όταν η έρευνα επεκτάθηκε στις σχέσεις τους με τους άντρες, το ένα πέμπτο των Βρετανίδων δήλωσε ότι θα ήθελε να αισθάνεται πιο άνετα μαζί τους, ενώ η απόρριψη από έναν άντρα φαίνεται να είναι ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο κάμπτεται το ηθικό τους. Το… «άκαμπτο» ηθικό των Βρετανίδων, πάντως, φαίνεται να πηγάζει από το ότι ξέρουν που πορεύονται στη ζωή τους (60%) καθώς και από το ότι είχαν έναν τουλάχιστον μακροχρόνιο σύντροφο (52%).


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.