Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ανακουφιστείτε από τη δυσπεψία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Θαυματουργός» ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων με αιθέρια έλαια.

Η Lavipharm κυκλοφορεί στα ελληνικα φαρμακεία τις παστίλιες Digestil της εταιρίας Tilman, για την διευκόλυνση της πέψης. Οι παστίλιες Digestil περιέχουν στη σύνθεση τους φυτικά εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, ginger και χαμομήλι, καθώς και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, κάρδαμου, κανέλας, αγγελικής και κολίανδρου.

Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων με τα αιθέρια έλαια βοηθά στη διευκόλυνση της πέψης και στην ανακούφιση της δυσπεψίας, του μετεωρισμού και των στομαχικών διαταραχών.

Τι προσφέρει το κάθε συστατικό ξεχωριστά σε αυτή τη μοναδική σύνθεση;

Μελισσόχορτο: Γνωστό για την αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, σπασμολυτική και κατευναστική του δράση. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων συμβάλλει στην ανακούφιση δυσάρεστων συμπτωμάτων όπως δυσφορία μετά το φαγητό, αίσθηση καψίματος, φούσκωμα και διάταση της κοιλιάς, που συνοδεύονται αρκετές φορές, αλλά όχι πάντα, με πόνο.

Ginger (πιπερόριζα): Συμβάλλει στη βελτίωση της πέψης και καταπραϋνει τη δυσπεψία. Οι πρώτες παρατηρήσεις για τις θεραπευτικές ιδιότητες του ginger συναντώνται στην αρχαία Κίνα κι αφορούν στη βελτίωση των στομαχικών διαταραχών. Στην εποχή μας, πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες για την ανάλυση της σύνθεσης του φυτού καταδεικνύουν ότι το ginger ανακουφίζει από το μετεωρισμό, παρουσιάζει εφιδρωτικές και αντισπαμωδικές ιδιότητες και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Χαμομήλι: Είναι γνωστό από την αρχαιότητα* για την αντιφλεγμονώδη, επουλωτική, σπασμολυτική, κατευναστική, αντισηπτική και μαλακτική του δράση.

Οι παστίλιες Digestil έχουν ευχάριστη γεύση. Χωρίς μέντα και ζάχαρη, με τη νέα γλυκαντική ουσία stevia είναι κατάλληλες για διαβητικούς, καθώς και για άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

Οι παστίλιες Digestil της Tilman κυκλοφορούν στα φαρμακεία από τη Lavipharm.

H Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

* αναφορές του συναντώνται στον Γαληνό, ο οποίος αναφερόμενος στον Αρίστων-ιατρό προγενέστερο του Ιπποκράτη-αναφέρει πως παρασκεύαζε με το χαμομήλι φάρμακο που ονόμαζε «κωλικήν» και το συνιστούσε κατά «παντός άλγους». Το χαμομήλι χρησίμευε ως παυσίπονο, αντιπυρετικό και καταπραϋντικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.