Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Έχει το πιο ελαστικό δέρμα του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες και βίντεο του 41χρονου Gary Turner.

Το δέρμα του είναι τόσο χαλαρό και ελαστικό που μπορεί, όπως λέει ο ίδιος, να κάνει την κοιλιά του… τραπέζι ικανό να χωρέσει τρία ποτήρια μπύρας!

Ο 41χρονος Gary Turner πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos, μια σπάνια γενετική διαταραχή εξαιτίας της οποίας το δέρμα του είναι «αδύνατο».

Στις περισσότερες περιπτώσεις το σύνδρομο αυτό προκαλεί «αδυναμία» στις αρθρώσεις και τα αιμοφόρα αγγεία του ασθενούς και όχι στο δέρμα. Η περίπτωση του Gary θεωρείται εξαιρετικά σπάνια και εμφανίζεται σε έναν στους 10.000 ανθρώπους.

«Αν κοιτάξει κανείς τα δερματικά του κύτταρα σε ένα μικροσκόπιο, θα δει ότι είναι όμορφα τακτοποιημένα και “κλειδωμένα” σε πολλά σημεία. Τα δικά μου δερματικά κύτταρα δεν ταιριάζουν τόσο καλά μεταξύ τους. Ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω είναι ότι είναι σαν ένα κακοφτιαγμένο δίχτυ για καλάθι του μπάσκετ… που κανείς μπορεί να τραβήξει δυνατά» λέει ο ίδιος.

Ο Gary εργαζόταν στο Circus of Horrors και την προηγούμενη χρονιά εμφανίστηκε και στο βρετανικό σόου «Britain's Got Talent». Τώρα κάνει παραστάσεις στο Λονδίνο με την ομάδα Royal Family of Strange People.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.