Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Χάνει βάρος με… μαραθώνιους σεξ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες τηε 47χρονης που έφτασε να ζυγίζει 330 κιλά.

Μετά το διαζύγιό της πριν από τρία χρόνια η Pauline Potter- που ζύγιζε ήδη πάνω από 292 κιλά- πήρε τόσο βάρος που έγινε η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο. Αλλά στα απίστευτα 317 κιλά της ο πρώην άνδρας της δεν μπορούσε να της αντισταθεί και έβαλε στόχο να την ξανακερδίσει και να αναθερμάνει την ερωτική τους ζωή.

Το ζευγάρι επιδίδεται σήμερα σε «μαραθωνίους σεξ» ακόμα και επτά φορές την ημέρα και η Pauline ανακάλυψε πως η«sexercise» είναι αυτή που τη βοηθά να χάσει βάρος!

Οι «μαραθώνιοι» αυτοί με τον Alex, ο οποίος την επισκέφθηκε δύο φορές μέσα σε ένα μήνα για τέσσερις ημέρες τη φορά, είχαν σημαντική επίδραση στο βάρος της, βοηθώντας τη να χάσει έως και 6 κιλά το μήνα… ιδρώνοντας.

«Δεν μπορώ να κινηθώ πολύ στο κρεβάτι αλλά καίω 500 θερμίδες τη φορά- είναι πολύ καλή άσκηση», λέει η ίδια.

Παρότι μόνο το ένα πόδι της Pauline έχει μεγαλύτερο βάρος από ολόκληρο τον Alex, το ζευγάρι, όπως λέει, απολαμβάνει το σεξ με διάφορες στάσεις.

Και παρότι η Pauline δεν νιώθει ακόμα αρκετή αυτοπεποίθηση για να αγοράσει σέξι εσώρουχα, σκεπάζεται μόνο με ένα ωραίο σεντόνι και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο…

Η 47χρονη γυναίκα, που έχει έναν γιο 19 ετών από προηγούμενο γάμο- γνώρισε τον Alex στο διαδίκτυο το 2002 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα.

Όταν ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά, το 2008, ο Alex μετακόμισε στην Καλιφόρνια και η Pauline το έριξε στο φαΐ. Καταναλώνοντας 10.000 θερμίδες την ημέρα ήταν τόσο παχιά που χρειαζόταν ο γιος της να τη συνοδεύει στην τουαλέτα.

Όταν ο Δείκτης Μάζας Σώματος έφτασε το 95 (!) με το υγιές για μια γυναίκα της ηλικίας της να φτάνει το 25, η υγεία της επιβαρύνθηκε σημαντικά.

Δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι κι εμφάνισε λεμφοίδημα σε τέτοιο βαθμό που τελικά ακινητοποιήθηκε πλήρως. Τον περασμένο Σεπτέμβριο με βάρος 330 κιλά ανακηρύχθηκε η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο και τον Ιούλιο μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες.

Η αναγνώριση αυτή ήταν που έφερε ξανά τον Alex κοντά της.

Τώρα ο στόχος της είναι να φτάσει τα 240 κιλά για να μπορέσει να μετακινηθεί και να μετακομίσει μαζί του στην Αριζόνα.

«Του λέω πως πρέπει να με επισκέπτεται περισσότερο για να με βοηθήσει να χάσω βάρος γρηγορότερα», δήλωσε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.