Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η απάντηση του υπουργείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Διευκρινίσεις σχετικά με την αποκάλυψή της έγκρισης επιδότησης σε εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων η οποία βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης και οι υπάλληλοι της οποίας είναι σε επίσχεση εργασίας, απέστειλε στο enikos.gr η Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων (ΓΓΙΦ) του Υπουργείου Εσωτερικών.
Όπως αποκάλυψε το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» το EXTRA 3 και δημοσίευσε το enikos.gr, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε ποσό πληρωμής 80.869 Ευρώ στην εταιρεία ALAPIS, το οποίο παρέμενε ανεξόφλητο προς την εταιρεία, στο πλαίσιο σύμβασης που είχε υπογραφεί το 2007.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ΓΓΙΦ, δεν υπήρχε κανένας αντικειμενικός λόγος να μην προχωρήσει στην έκδοση της επιταγής, καθώς η εταιρεία είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πληρωμή του.

Μεταξύ αυτών, όπως επισημαίνει η γραμματεία, και δικαιολογητικά του πρωτοδικείου που αφορούν τη μη πτώχευση η κήρυξη σε κατάσταση πτώχευσης, τη μη λύση της εταιρείας, το μη διορισμό εκκαθαριστή η συνεκκαθαριστή καθώς και τη μη έναρξη διαδικασίας σε αναγκαστική διαχείριση.

Η εταιρεία επίσης προσκόμισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ, καθώς και βεβαίωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης περί μη λύσης της εταιρείας καθώς και της νόμιμης ισχύος του καταστατικού της και της σύνθεσης του Διοικητικού της συμβουλίου.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.