Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αγοράκι γεννήθηκε χωρίς μάτια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Του αρέσει να αναβοσβήνει ένα φακό εκεί όπου θα ήταν κανονικά τα μάτια του.

Αναβοσβήνει ένα φακό μπροστά από το σημείο όπου κανονικά θα υπήρχαν τα μάτια του και χαμογελάει χαρούμενος. Ο Marwanijung γεννήθηκε χωρίς μάτια και από τότε που ήταν οκτώ μηνών το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν αυτό με το φακό.

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι κάτω από το δέρμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του έχει ένα… μάτι, αλλά είναι τόσο ευαίσθητο που δεν μπορούν να το «φέρουν στην επιφάνεια».



Οι γονείς του Madamihan και Salamu από την Κίνα, 26 ετών και οι δύο, ένιωσαν να χάνουν τη Γη κάτω από τα πόδια τους όταν οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι ο γιος τους δεν είχε μάτια. Οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν κάπως όταν το νοσηλευτικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στην Urumqi της επαρχίας Xinjiang τους είπαν ότι ο γιος τους έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη στους φακούς επειδή στην πραγματικότητα είχε ένα μάτι κάτω από το δέρμα του.



«Θέλει πολύ να δει και προσευχόμαστε κάθε μέρα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να δει το φως» είπε ο πατέρας του.



Οι γιατροί όμως εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει φακός στο μάτι του παιδιού και εκτιμούν ότι ίσως θα μπορούσε να υποβληθεί σε «εγκατάσταση» τεχνητού ματιού όταν φτάσει την ηλικία των 16 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.