Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι Σουηδέζες κάνουν σεξ την ώρα που κοιμάται δίπλα το μωρό τους!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τι αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα.

Τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν αποκτήσει παιδιά δηλώνουν ότι δεν βρίσκουν εύκολα χρόνο για… σεξ! Και αυτό αποδεικνύεται ακόμη πιο δύσκολο όταν αποφασίζουν να έχουν το κρεβατάκι του μωρού τους στο δωμάτιό τους.

Οι Σουηδοί πάντως βρήκαν τη λύση… αν και ίσως δεν είναι λίγοι αυτοί που θα διαφωνούσαν μαζί τους!

Το ένα τρίτο των Σουηδών κάνουν σεξ την ώρα που το παιδί τους κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι μαζί τους, αναφέρει πρόσφατη έρευνα.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή τρεις στις 10 σουηδέζες μαμάδες δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν σεξ ενώ το μωρό τους κοιμάται δίπλα τους.

Η έρευνα αυτή, που διεξήχθη από το σουηδικό περιοδικό «mama» έδειξε ότι το 48% των μαμάδων κάνει σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ενώ ένα πολύ… τυχερό 4% ισχυρίζεται ότι κάνει έρωτα με το σύντροφό του κάθε μέρα!

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής ίσως απογοητεύσουν τους αμερικανούς γονείς, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα που αναφέρει η Huffington Post είναι πολύ απογοητευμένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, καθώς προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με το εργασιακό στρες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με μία μελέτη σε 600 οικογένειες στις ΗΠΑ έδειξε ότι έξι στα 10 εργαζόμενα ζευγάρια δεν είχαν αρκετή ενέργεια στο τέλος της ημέρας για να αφιερώσουν στο σύντροφό τους.

Ωστόσο, το 12% των μαμάδων στην Αμερική δήλωσε ότι βρήκε τη λύση στο… τηλεφωνικό σεξ. Το ένα τέταρτο των 663 συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ακόμη ότι φαντασιωνόταν ότι απατά το σύντροφό του, ενώ το 10% παραδέχτηκε ότι το είχε κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.