Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Κάντε κάτι με τις προμήθειες πριν έχουμε νεκρούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για τα νοσοκομεία ο Π. Πικραμμένος.

Την άμεση επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων προμήθειας υλικών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων ζήτησε με επιστολές του προς τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, τονίζοντας ότι «η κατεπείγουσα επίλυση των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων προμήθειας των νοσοκομείων από το Δικαστήριο σας είναι επιτακτική».

Με νέα επιστολή του, σήμερα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός επανέρχεται στο «μείζον ζήτημα της θεώρησης χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής για την προμήθεια» των επίμαχων αναγκαίων υλικών, τονίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις.
«Επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι ανάγονται στην προστασία της δημόσιας υγείας, απαιτούν την άμεση λύση του εν λόγω θέματος» εκτιμά ο πρωθυπουργός, με σκοπό, όπως αναφέρει, «να αποφευχθεί διακινδύνευση ανθρώπινης ζωής και τελικά αποφυγή απρόβλεπτων γεγονότων, όπως είναι ο θάνατος ασθενών».

Παράλληλα ο κ. Πικραμμένος κάλεσε τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου να λάβει υπόψιν του ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει αναλάβει την αποστολή της σύμφωνα με την επιταγή του Συντάγματος και έχει επωμισθεί μεγάλο βάρος, το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς επίσης ότι η χώρα τελεί σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.