Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Πέταξαν» τρίχρονο από το αεροπλάνο γιατί έκανε φασαρία!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ένα τρίχρονο αγόρι βρήκαν τα μέλη του πληρώματος αεροπορικής εταιρίας να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, όταν εκείνο δεν ήθελε να μείνει δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας.
Εντάξει, είναι θέμα ασφάλειας. Σωστό. Αλλά φτάνεις στο σημείο να βγάλεις ένα τρίχρονο από το αεροπλάνο γι’ αυτό; Φτάνεις, όπως αποδείχθηκε.

Ο πιτσιρίκος είχε... τα νεύρα του και δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της αεροσυνοδού. Να καθίσει ήσυχος στο κάθισμά του, με τη ζώνη ασφαλείας δεμένη δηλαδή.

Ο μικρός Ντανιελ με την οικογένειά του θα ταξίδευαν από το Σιάτλ στο Μαϊάμι με πτήση της Alaska Airlines. Όταν το αεροσκάφος μπήκε στο διάδρομο για να ξεκινήσει η διαδικασία της απογείωσης, ο μικρός δεν ήθελε να κάτσει σε θέση του αλλά να πάει στον μπαμπά του. Ο οποίος βρισκόταν στο ακριβώς διπλανό κάθισμα.

«Ήταν νυσταγμένος. Άρχισε να φρικάρει και να κλαίει», είπε στο kirotv.com ο πατέρας του, Μαρκ Γιαντσουκ.
Η σύζυγος του, Σβετλάνα, ο ενός έτους γιος τους Ντένις και η πεθερά του, κάθονταν πιο μπροστά.

Ο Ντάνιελ προσπαθούσε να απαλλαγεί από τη ζώνη ασφαλείας, την οποία φορούσε. «Ήθελε να σηκωθεί και η ζώνη τον κρατούσε στο κάθισμα» είπε ο πατέρας. Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και μετέφεραν στα πίσω καθίσματα τη μαμά του, μήπως και τον ηρεμήσει.

«Όταν πήγα, κάθονταν με τη ζώνη του δεμένη και μετά από 2-3 λεπτά κατάφερα να τον ηρεμήσω. Το αεροσκάφος ξεκίνησε, αλλά ξαφνικά σταμάτησε και ο πιλότος ανακοίνωσε ότι γυρνούσαν πίσω στην πύλη. Κι όταν έφτασαν εκεί, είπε στον Μαρκ Γιαντσουκ και τον 3χρονο Ντάνιελ να κατέβουν από το αεροπλάνο!

Τελικά, αποβιβάστηκε όλη η οικογένεια.

Η εταιρία υποστήριξε ότι τα μέλη του πληρώματος μίλησαν τουλάχιστον 4 φορές με τους γονείς και ότι είδαν τον Ντάνιελ να προσπαθεί να περάσει το σώμα του κάτω από τη ζώνη ασφαλείας.

Η οικογένεια αρνήθηκε να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για τις Παρθένες Νήσους, όπου πήγαιναν διακοπές. Η εταιρία θα τους δώσει πίσω τα χρήματα για τα εισιτήρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.