Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Νεαρή χορεύτρια νίκησε τη μάχη με την ενδεχόμενη παραλυσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Διεγνώσθη με σπάνια μορφή όγκου στον εγκέφαλο, αλλά δεν τα παράτησε.

Μια νεαρή χορεύτρια, η οποία διεγνώσθη με μια σπάνια μορφή κακοήθη όγκου στον εγκέφαλο της, έμαθε από τους γιατρούς ότι ενδέχεται να μην μπορέσει ποτέ ξανά να σταθεί στα πόδια της. Σήμερα, η 21χρονη κοπέλα σκοπεύει να δέσει και πάλι τα παπούτσια χορού της, καθώς από τη δύσκολη μάχη βγήκε εκείνη νικήτρια.

Η Στέφανι Στιλ είχε φτάσει στα ημιτελικά ενός τηλεοπτικού χορευτικού διαγωνισμού, ονόματι «Got To Dance», το περασμένο Φεβρουάριο και πρόσφατα υπεβλήθη σε μια εξαντλητική χειρουργική επέμβαση, συνολική διάρκειας δέκα ωρών.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο των 4.5 εκατοστών και έχει ήδη σημειώσει σημαντική πρόοδο. Σύντομα, σκοπεύει να χορέψει ξανά σε μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό.

«Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος και οι γιατροί έπρεπε να κινηθούν δραστικά. Μου είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσω να περπατήσω ξανά. Κυριολεκτικά, μου είχε κοπεί η ανάσα. Αποφάσισα όμως να παλέψω με κάθε όπλο και τελικά εγώ βγήκα νικήτρια», δήλωσε η 21χρονη φοιτήτρια χορού και υποκριτικής, στο Bird College.

Μετά την επέμβαση, η νεαρή φοιτήτρια υπεβλήθη σε έξι εβδομάδες εντατικής ακτινοθεραπείας.

Η ίδια έχει διοργανώσει μια φιλανθρωπική μουσική και χορευτική εκδήλωση, στην οποία επιθυμεί να χορέψει για πρώτη φορά μετά την επέμβαση. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει χρήματα για τα ιδρύματα Clic Sargent και Teenage Cancer Trust.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.